Sofie Lidén

- Uppsala

Torsdag

Kategori: Allmänt

Goddagens!
I tisdags lämnade jag som sagt in uppsatsen och på kvällen sprang vi blodomloppet. Skojigt! Inte riktigt så bra tid som jag hoppats på, men ändå nöjd :) Efter loppet hämtade vi ut våra matkassar och hade picknick i solen. Supermysigt. 
 
Igår tog jag och David en promenad till stan. Mitt mobilabonnemang hade gått ut så jag uppdaterade det och valde till en iPhone 5 :) Sen spontanköpte jag nya löparskor också, de jag har är mycket bättre inomhusskor än löparskor. De jag köpte vägde i princip ingenting och var så jävla sköna. Var en hel massa rabatt också :D Sen gick vi till Flogsta och hämtade en borrmaskin så vi kan sätta ihop det sista på vår nya soffa :) På vägen hem började det SPÖREGNA!! Fruktansvärt att gå i haha. På kvällen åkte jag till blåsenshus på faddermöte inför höstens inspark och sen åkte jag, Lina och Julia på middag hos Isabel dit också Tove kom!
 
Idag blir det en del plugg. Trots att uppsatsen är inlämnad börjar nu ventileringarna, vilket i princip betyder seminarium i två veckor! Ska hinna med och springa en runda, köra cirkelfys och sen äta middag med David på Bryggan :) MUSSSSSSLOOOOR ♥
 
 
 
 
 
 

KOMMENTARER:

  • Hulk(-ina/en) säger:
    2014-05-23 | 07:31:11

    Får man sno dina foton från loppet? Så jäkla bra bilder!!! :-)

Kommentera inlägget här: