Sofie Lidén

- Uppsala

En mysig dag

Kategori: Allmänt

Idag har varit en supermysig dag. Låg ute och solade ett par timmar, gick en promenad med viktvästen, sprang till Ekeby och körde cirkelfys. Sen gick vi till Bryggan. 

Hade bokat bord på uteserveringen och såg fram emot att äta musslor. Blev inte riktigt som det var tänkt. Tydligen dubbelbokat eller nåt så vi fick sitta inne. Musslorna var slut och likaså alla förrätter, förutom bruschettan (som jag inte tål). Sen fick vi vänta 1.5 timme på maten, men det var gott iallafall. Och så hade jag ju världens bästa sällskap. Nu har jag stupat i säng och David sitter uppe med sin pappa som kommit på en snabbvisit och behövde sovplats :) Torsdag

Kategori: Allmänt

Goddagens!
I tisdags lämnade jag som sagt in uppsatsen och på kvällen sprang vi blodomloppet. Skojigt! Inte riktigt så bra tid som jag hoppats på, men ändå nöjd :) Efter loppet hämtade vi ut våra matkassar och hade picknick i solen. Supermysigt. 
 
Igår tog jag och David en promenad till stan. Mitt mobilabonnemang hade gått ut så jag uppdaterade det och valde till en iPhone 5 :) Sen spontanköpte jag nya löparskor också, de jag har är mycket bättre inomhusskor än löparskor. De jag köpte vägde i princip ingenting och var så jävla sköna. Var en hel massa rabatt också :D Sen gick vi till Flogsta och hämtade en borrmaskin så vi kan sätta ihop det sista på vår nya soffa :) På vägen hem började det SPÖREGNA!! Fruktansvärt att gå i haha. På kvällen åkte jag till blåsenshus på faddermöte inför höstens inspark och sen åkte jag, Lina och Julia på middag hos Isabel dit också Tove kom!
 
Idag blir det en del plugg. Trots att uppsatsen är inlämnad börjar nu ventileringarna, vilket i princip betyder seminarium i två veckor! Ska hinna med och springa en runda, köra cirkelfys och sen äta middag med David på Bryggan :) MUSSSSSSLOOOOR ♥
 
 
 
 
 
 

Freeeeeeedom

Kategori: Allmänt

Jaha. Då var uppsatsen inlämnad. 33 sidor och 10.422 ord fick jag ihop trots allt. Känner mig mest livrädd eftersom min handledare aldrig läst igenom slutresultatet eftersom han reste bort för x antal veckor sedan -.- Men hur tog mig hit? Hur blev uppsatsen klar? Haha. Och vad fan ska jag göra nu om dagarna?
 
Meeeeen nu är det som sagt klart. Förjävla skönt. Ikväll firar jag med att springa Blodomloppet! 
 
WOOOOHOOOOOOOOOOO!