Sofie Lidén

- Uppsala

Skvalborg

Kategori: Allmänt

Spenderade som sagt dagen med min uppsats på Carolina. Klockan 21 kom Anki och Peter över på lite spontant skvalborgshäng :) Drack lite vin, spelade spel och snackade en jäkla massa skit. Hur mysigt som helst. Nu ska vi sova och tagga inför kvalborg imorgon :) 

Natti natti! 

Lugnet före stormen

Kategori: Allmänt

Befinner mig på Carolina igen haha. Måttligt drygt när det är så fint väder ute. Men ska som sagt lämna in ett utkast till handledaren precis efter valborg, och eftersom det i dagarna inte blir något plugg måste jag till största del bli klart idag. Min handledare får ha överseende med att det inte kommer vara helt klart (herregud, därefter är det ju över 2 veckor kvar till slutgiltig inlämning!!). Inte mitt fel att han är bortrest, uäh.
 
Well well, jag pluggar på.
Lugnet före stormen, a.k.a valborg i Uppsala.
 

Cykel!!

Kategori: Allmänt

Jag har jobbat både i fredags och igår :) Fick en bättre lön än väntat denna månaden, så igår innan jobbet gick jag och David till Biltema och jag köpte en cykel :) ÄNTLIGEN!!
 
Idag gick vi upp tidigt, cyklade till Uppsala högar och mötte Sara klockan nio. Körde backträning! Nu sitter jag och dricker kaffe, ska cykla till jobbet om en 45 minuter ungefär! Jobbar bara till 20, så jag och David får en kväll ihop, har laddat upp med grönsaker och dipp. Yumyum! 
 
 
Pjuh!