Sofie Lidén

- Uppsala

Age of Empires III

Kategori: Allmänt

Tjenis! Igårkväll mötte jag upp David vid Willys, handlade grejor till tacos och åt sen tills matkoman blev ett faktum för oss båda. Kan dock påpeka att jag gjorde världens godaste guaccamole, som faktiskt tåls att skryta om ;)
 
Jag har precis kommit hem. Ska finslipa mitt arbete, sen är det är det nog klart :) Och därefter ska jag spendera dagen med att spela Age of Empires :D ♥
 

FINALLY

Kategori: Allmänt

Imorse redovisade vi vårt examinerande grupparbete :) Skönt att det är klart! När jag kom hem lagade jag matlådor och tills nu har jag skrivit på den individuella uppgiften som ska in på söndag. Hade velat bli klar idag, så jag har imorgon och helgen ledig sen :) Dock är det lite finputs kvar, så är det väl alltid. Men nu ska jag ta en liten paus innan jag fortsätter med det sista!
 
 

För långt..

Kategori: Allmänt

Jag gick hem till Lovisa och Martin vid åtta, vi är verkligen i princip grannar. Tar två minuter att gå, helt sjukt haha. Som att gå till bussen ungefär ;) Men vilken fin lägenhet de har! Snackade skit, åt popcorn och färgade mitt hår. Vilket var jävligt välbehövligt så det tackar jag för :) Var väl hemma runt 22 igen, sedan dess har jag fortsatt skriva på mitt idividuella arbete och kommit insikten att det är på väg att bli alldeles för långt. Herregud, det händer ju typ aldrig. Men lika jävla jobbigt som att inte hitta tillräckligt att skriva om
 
Nu har jag dock lagt ner för dagen, ska hoppa bums i säng. Börjar med redovisningen av våra arbete klockan åtta inmorgonbitti. Hujedamig. Ska bli skönt att ha det överstökat iallafall :)
 
Godnatt!