Sofie Lidén

- Uppsala

Tips

Kategori: Allmänt

Jag rekommenderar inte att lägga av en spya inför en åtta och sin vfu-handledare. Stämningen blir ganska konstig då.. Jag har legat nerbäddad hela dagen. Vet fortfarande inte vad det berodde på. Nåt jag inte tål? Magsjuka? Eller tandvärken jag dragit på mig?
 
Misstänker nästan värken. Efter två dagars brutal värk är det väl inte så konstigt om kroppen reagerar. Bokade hur som helst en akuttid till tandläkaren imorgon. Hoppas att det inte är för mycket strul med de vidriga visdomständerna.
 
Nu ska jag skriva klart min VFU-rapport och se dö framför TVn! 
Hojhoj

Spinning - korta intervaller

Kategori: Allmänt

Jag har gått upp 05 varje morgon, så idag när jag vaknade vid 08 idag var jag sjukt utvilad. Så skönt. Klockan tio var jag som sagt på gymmet och körde spinning. Jag förstår varför de beskriver passet som "det tuffaste intervallpasset med högintensiv träning". Jag fick verkligen tvinga mig själv att plocka fram de där sista 10% man alltid har kvar för att slutföra passet. Så svettigt, så snabbt och så tungt. Kul med spinning som utmanar, känner att det vanliga 55 min. passet är lite för "lätt" och tråkigt nu.
 
Nu har jag ätit och ska städa och tvätta. Senare kommer David hem, han har varit i Polen sen i torsdags. Jag hoppas vi hinner ses lite innan jag börjar jobba :)
 

ÄNTLIGEN

Kategori: Allmänt

Äntligen är den förbannade förkylningen förbi. Det betyder att jag äntligen kan masa min röv till gymmet. Idag väntar ett spinning - kortaintervaller. Så skönt att få svettas lite igen.
 
Förövrigt kommer helgen bestå av jobb. Ikväll mellan 20-04 och imorgon mellan 14-20!