Sofie Lidén

- Uppsala

Valborg

Kategori: Allmänt

Valborg var GRYMT. Kan knappt ens förklara, haha. Vi var överallt och ingenstans. Vi började iallafall med att ses hos Jacob på champagnefrukost. Sen gick vi till stan och kollade lite på forsränningen. Sen gick vi till mig en sväng och sen mötte vi Isabel vid ekonomikum. Satt där och chillade och mådde allmänt bra tills det började regna. Då drog vi till Tove och sen till Anton. Sen till triangeln där Julias kompisar skulle spela och sen drog vi till Tove igen. Sen till Jacob. Därefter hängde jag med till Tomas! Klockan 05 tyckte jag det var en bra idé att promera hem till mig från flogsta. Att vänta en timme och kunna åka buss verkar ju.. ologiskt? ;) Hahah.
 
Tror fan jag fick med alla turer nu. Fast det skulle inte förvåna mig om det blev rejält fel :D Det är lite virrigt där efter svängen till Tove ;)
 
Igår låg jag i sängen hela dagen tills jag skulle träffa Lina, Julia och Tove. Åkte hem i ganska lagom tid eftersom jag hade så djävulskt ont i magen. Misstänker magkatarr, och det är ju inte så jävla konstigt med tanke på hur man levt de senaste dagarna. Sov tills typ nu och ska starx pallra mig upp.
 
Har lagt upp bilderna på datorn, över 500 med min systemkamera. Plus alla som alla andra har.. Men ska jag lägga in ett gäng senare!
Kommentera inlägget här: