Sofie Lidén

- Uppsala

Närakuten

Kategori: Allmänt

Godkväll!
Idag mötte jag upp Julia, Lina och Tove i stan. Åt cupidosallad och göttade oss i solen vid ån. Underbart! Därefter åkte jag, Julia och Lina en vända till Ikea eftersom Lina skulle köpa en ny matta. Sen åkte vi vidare till Julia och bestämde oss för en sleepover.
 
Efter ett par timmar fick jag dock brutalt ont i magen, värsta någonsin. De övertalade mig att åka till Samariterhemmet. Sagt och gjort så satte jag mig där, fick skönt nog hjälp snabbt. Fick dricka Gastric Cocktail (FYFAN vad VIDRIGT det är!). Eftersom det hjälpte efter en kvart konstaterade de magkatarr.
 
Återigen har jag fått ordinationen "kokt och okryddad mat i två veckor" tillsammans med Omeprazol. Spännande liv. Blir det inte bättre efter de veckorna får jag åka in igen och kolla så det inte är bakteriellt. Men det har jag bestämt att det inte är ;)
 
Träffade iallafall en urgullig tjej som var väldigt sympatisk när jag berättade om alla mina andra magproblem. Älskar när de faktiskt tar det seriöst. Har ju haft min fair share av läkare som absolut inte tar det seriöst.
 
Nu ska jag sova. Natti!
Kommentera inlägget här: