Sofie Lidén

- Uppsala

Närakuten

Kategori: Allmänt

Godkväll!
Idag mötte jag upp Julia, Lina och Tove i stan. Åt cupidosallad och göttade oss i solen vid ån. Underbart! Därefter åkte jag, Julia och Lina en vända till Ikea eftersom Lina skulle köpa en ny matta. Sen åkte vi vidare till Julia och bestämde oss för en sleepover.
 
Efter ett par timmar fick jag dock brutalt ont i magen, värsta någonsin. De övertalade mig att åka till Samariterhemmet. Sagt och gjort så satte jag mig där, fick skönt nog hjälp snabbt. Fick dricka Gastric Cocktail (FYFAN vad VIDRIGT det är!). Eftersom det hjälpte efter en kvart konstaterade de magkatarr.
 
Återigen har jag fått ordinationen "kokt och okryddad mat i två veckor" tillsammans med Omeprazol. Spännande liv. Blir det inte bättre efter de veckorna får jag åka in igen och kolla så det inte är bakteriellt. Men det har jag bestämt att det inte är ;)
 
Träffade iallafall en urgullig tjej som var väldigt sympatisk när jag berättade om alla mina andra magproblem. Älskar när de faktiskt tar det seriöst. Har ju haft min fair share av läkare som absolut inte tar det seriöst.
 
Nu ska jag sova. Natti!

Valborg

Kategori: Allmänt

Valborg var GRYMT. Kan knappt ens förklara, haha. Vi var överallt och ingenstans. Vi började iallafall med att ses hos Jacob på champagnefrukost. Sen gick vi till stan och kollade lite på forsränningen. Sen gick vi till mig en sväng och sen mötte vi Isabel vid ekonomikum. Satt där och chillade och mådde allmänt bra tills det började regna. Då drog vi till Tove och sen till Anton. Sen till triangeln där Julias kompisar skulle spela och sen drog vi till Tove igen. Sen till Jacob. Därefter hängde jag med till Tomas! Klockan 05 tyckte jag det var en bra idé att promera hem till mig från flogsta. Att vänta en timme och kunna åka buss verkar ju.. ologiskt? ;) Hahah.
 
Tror fan jag fick med alla turer nu. Fast det skulle inte förvåna mig om det blev rejält fel :D Det är lite virrigt där efter svängen till Tove ;)
 
Igår låg jag i sängen hela dagen tills jag skulle träffa Lina, Julia och Tove. Åkte hem i ganska lagom tid eftersom jag hade så djävulskt ont i magen. Misstänker magkatarr, och det är ju inte så jävla konstigt med tanke på hur man levt de senaste dagarna. Sov tills typ nu och ska starx pallra mig upp.
 
Har lagt upp bilderna på datorn, över 500 med min systemkamera. Plus alla som alla andra har.. Men ska jag lägga in ett gäng senare!