Sofie Lidén

- Uppsala

Bakis.

Kategori: Allmänt

Igår var vi hemma hos Daniel på grillkväll. Åt asgod mat och sen kom Jägern fram och efter lite beerpong var vi alla väldigt glada och runda under fötterna :)

Idag träffade jag Patrick! Vi har inte setts sen 2010! Hans mamma bor i Borås och han skulle dit idag. Så vi passade på att ta en lunch :)

Nu ligger jag totaldöd i sängen och Julia sussar sött. Hon hann inte mer än att lägga huvudet på kudden haha.

 

 

 

Liseberg!

Kategori: Allmänt

Idag har jag och Julia haft en heldag på Liseberg! Så sjukt roligt. Jag älskar ju sånt där, vilden och barnet i mig kom fram så fort vi var på väg :) de roligaste attraktionerna var helt klart Balder, Kanonen och Atmosfear! Men klassikerna som Flume rider, Colorado och Liserbegsbanan var så klart också roligt. Allt var roligt.

Så vi åkte massor, åt sockervadd, spelade på godishjulen och åt gomiddag på restaurang. Nu sitter vi i bilen på väg tillbaka till Borås!

 

 

 

 

Kalas, bad & spa!

Kategori: Allmänt

Igår tog vi det mest lugnt, var inne och fikade i Borås och sådär. På kvällen hade vi överraskningskalas för Pontus, en av Julias vänner :)

Idag tog vi bilen till Skövde. Skövde arena närmare bestämt! Gick på spa med hamamsten, ångbastu, vanlig bastu, aufguss bastu och upplevelsedusch :) sen tog vi en sväng in på äventyrsbadet. Åkte ett par rutschbanor och sen var vi mer än nöjda. Köpte med oss plocksallad och nu sitter vi i bilen på väg tillbaka. Ikväll är det torsdagarna (tror jag det hette) i Borås. Så vi ska hem till Daniel och dricka vin på hans terrass. Mysigt!