Sofie Lidén

- Uppsala

Ändrade planer!

Kategori: Allmänt

Josefine ringde för ett tag sen och sa att jag inte behövde jobba ikväll eftersom jag öppnar imorgon. Ganska skönt, fick lite smått panik när jag insåg att jag skulle sluta 04 och som sagt öppna imorgon. Att räkna de timmarnas sömn gjorde mig inte jätteglad ;)
 
Istället spenderar jag kvällen framför Craig och 1800-talets Europa! Ska strax hämta sista rundan tvätt, sen ska jag  in till jobbet och hämta nycklar och sen ska jag hem och äta :)

Masterchef

Kategori: Allmänt

Goddag!
Sov ganska länge idag och nu ligger jag och kollar på Masterchef Australia. Älskar matprogram :D Bir dock alltid hungig och sugen på asgod mat haha. 
 
Ska tvätta om ett par timmar och ikväll ska jag jobba :) Ska försöka hinna med lite plugg under dagen också. 
 

Klar med Asien

Kategori: Allmänt

Nu har jag gått igenom hela Craig's avsnitt om Asien. Tänkte ta ett break, cykla till affären och unna mig chips och dipp. Tittar ut och det fullkomligt vräker ner. Kul. Verkligen skitkul. 
 
Jag vill ju ha chips och dipp. Men jag tänker då inte sätta en fot utanför dörren i detta väder. Förhoppningsvis lugnar det ner sig snart.. Och gör det inte det så cyklar jag ändå. För jag ska ha chips och dipp till filmen ikväll. Har fan varit sugen på det sen i söndags haha :D