Sofie Lidén

- Uppsala

Kvalborg

Kategori: Allmänt

Igår var grymt, haha. Blev något hårdare än planerat om man säger så. Men nu börjar livet återvända och vi taggar om för kvällen. Ska möta tjejerna i stan halv två och sen sätter vi oss i ekonomikum igen. Klockan 17 ska vi till GH!
 
Har hur många bilder som helst från igår hahaha. Men det får bli en rejäl bildbomb när dagarna är över. Nu måste jag duscha innan jag ska dra!

Skvalborg

Kategori: Allmänt

Morsh morsh!
28 April idag, skvalborg. Nu börjar kaosen haha. Om en timme ungefär ska jag möta Lina vid Willys, vi ska handla lite mat till kommande dagar. Sen ska vi till stan och möta upp Tove och Isabel. Sen intar vi Ekonomikum och senare antagligen någon nation! Och så tackar vi termometern som visar över 10+ idag!
 
 
Fina tjejer vid ån igår!

Pluggis

Kategori: Allmänt

Har spenderat senaste timmen med plugg. Har sammanfattat tredje och sista protokollet jag ska ha med i mitt resultat. Förhoppningsvis behöver jag inte fler.. Är dock lite fundersam på om de jag har räcker. Måste gå igenom det jag skrivit mer noggrannt för att se så jag kan svara på alla mina frågor eller om jag måste gå ännu djupare i protokollen. Eller rent av hitta fler.. Men det får vara tills imorgon. Är nöjd över dagens insats, orkar inte sitta framför en dator längre nu när det är så fint väder :)