Sofie Lidén

- Uppsala

Lärargasque

Kategori: Allmänt

Godmorgon (eller godmiddag för alla som inte var uppe till 04:30 och är bakis)!
Igår började vi med förfest hemma hos Sara med alla hjärtan. Var där ett par timmar och sen drog vi till Göteborgs nation där gasquen väntade. Fick en trevlig bordsherre och trevliga grannar. Fick god mat, det hölls tal, priser delades ut, sånger sjöngs, det skålades och det skrattades.
 
Först delade de ut pris till årets kvinnliga/manliga fadder, sen årets kvinnliga/manliga recce ("Årets kvinnliga recce är.. Sofie Lidén!") Haha den chocken alltså. Sen delades det ut pris för bästa utklädnad och årets lag. Tror jag fick med alla nu.
 
Efter middagen dansade vi tills de stängde och lamporna tändes. Därefter gick vi till Max, åt och snacka en jädra massa skit. Fick skjuts hem och halv fem låg jag äntligen med mina trötta fötter i sängen :)
 
Perfekt kväll!
Idag är det film och pizza som gäller. Hela dagen.

Insparken, bilder, del 4

Kategori: Allmänt

Kom på att jag helt glömt bort att lägga upp de sista bilderna från insparken och sexan! So here you go:
 

Tentan..

Kategori:

Goddagens!
Imorse var jag uppe med tuppen. Skrev tenta mellan 8-11/12 nånting. Gick inte riktigt så bra som jag hoppats. Såklart kom de delar jag kunde sämst. Men jag håller tummarna för att jag lyckas skrapa ihop tillräckligt med poäng för ett godkänt.

Efteråt gick vi och åt sushi/kina buffé. Satt där och traggade en bra stund. Kom hem, städade lite och om en stund kommer ett gäng hit på förfest och sen ska vi till Värmlands :)