Sofie Lidén

- Uppsala

Ledig!!

Kategori:

Shit så skönt, imorse skrev vi tentan. Sen gick vi och åt tentalunch på samma Asiatiska ställe som sist. Så SJUKT gott med sushi. Nu väntar jag på lite folk som kommer hit på för-förfest, därefter drar vi kanske till Värmlands och sen dansar vi på Norrlands halva natten :)

Nu är lediga i hela fyra dagar! Helt fantastiskt skönt haha :)

Tentaplugg

Kategori: Allmänt

Tentaplugg tar upp det mesta av min tid just nu. Dock med avbrott för Dracula i fredags (asbra!) och spelkväll/mys med Lina, Isabel och Julia igår. Spelade Alias, Alfapet, traggade massa skit och avslutade med Hot Wings på McDonalds.
 
Idag har jag städat, handlat, pluggat och sånadär nödvändigheter. Imorgon har vi sista mentorsmötet innan vi skriver tenta på Onsdag. Känns faktiskt helt okej inför tentan.. Men jag vågar inte säga för mycket ;) För som vanligt beror det alltid på vad de väljer att ta med i tentan..
 
Nu har jag placerat mig i soffan framför TVn. Mys.

Nyklippt

Kategori:

Nu har jag äntligen klippt mig :D Äntligen slipper jag min kalufs till hår! Det är alltid lite si sådär att gå från frisören dock eftersom de alltid ska hålla på och fixa med det på sitt sätt innan man går hehe. Men jag är nöjd! Nu behöver jag bara färga det också, men det får bli imorgon.

För nu begraver jag mig i plugg fram till ikväll då jag ska träffa Julia vid teatern :) Dracula som sagt!